22-10-2014 Υποτροφίες Αποτελέσματα

Τελικά αποτελέσματα υποτροφιών μετά και τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν
Η ΓΚΙΤΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ υπέβαλε υπεύθυνη δήλωση πως επιλέγει άλλη υποτροφία και παραιτείται απ αυτήν της Μπαγκείου Επιτροπής. Ετσι την θέση της καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα ΜΠΑΛΑ ΑΡΤΕΜΙΣ.
Η ΝΑΣΙΟΥ ΔΕΣΠΩ μας υπέβαλε την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση:
Εχω επιλεγεί για μια υποτροφία erasmus για το χρονικό διάστημα απο 29 Σεπτεμβριου 2014 εως 17 Φεβρουαριου 2015 για ανταλλαγη μαθηματων με Πανεπιστημιο του εξωτερικου. Δεν σπουδαζω στο εξωτερικο, ουτε κανω μεταπτυχιακο οπως μου αναφερατε στο προηγουμενο email σας, μετά από ένσταση που σας έχει υποβληθεί. Ειμαι προπτυχιακη φοιτητρια στο τμημα Φυσικης του Πανεπιστημιου της Πατρας (ανωτατη σχολη εσωτερικου).
Θα ηθελα να κανω αιτηση οτι παραιτουμε απο την υποτροφια που δινει η Μπαγγειος Επιτροπη για το παραπανω χρονικο διαστημα εως και τον Φεβρουαριο του 2015 και να κανω μια αιτηση για να χορηγηση της υποτροφιας για το υπολοιπο χρονικο διαστημα οπως οριζει και η Επιτροπη εως τον Ιουνιο του 2015.
Μετά και την παραπάνω δήλωση η Μπάγκειος Επιτροπή αποδέχεται το αίτημα της Νάσιου Δέσπως και επιλέγει στην θέση της την δεύτερη επιλαχούσα ΖΩΤΟΥ ΕΛΕΝΑ για 5 μήνες (Οκτώβριος – Φεβρουάριος).
Ετσι η τελική κατάταξη των υποτρόφων είναι η παρακάτω:

Μαθητές Γ' Λυκείου 
1ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΝΑ ΘΩΜΑ
2ΜΑΡΚΑ ΤΖΕΣΙΝΑ ΔΙΟΓ.

Φοιτητές Ανωτάτων σχολών:

Φοιτητές Ανωτάτων σχολών 
1ΜΑΤΣΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΡΟΛ.
2ΚΑΨΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡ.
3ΚΡΕΜΥΔΑ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩ
4ΣΟΥΤΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥ.
5ΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡ
6ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ.
7ΚΑΠΙΝΤΑΝΗ ΑΝΝΑ ΒΟΥΡ.
8ΛΕΚΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΗΛ.
9ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛ
10ΠΑΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩ
11ΜΗΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΑΝ.
12ΜΠΑΛΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΕΩ
13ΖΩΤΟΥ ΕΛΕΝΑ ΑΝΔ

Όλοι οι παραπάνω φοιτητές θα προσέλθουν από την Τετάρτη 29/10/2014 να υπογράψουν το συμφωνητικό σύμβασης της υποτροφίας τους.