Μάρμαρο

Η βραβευμένη Ιρλανδή συγγραφέας Marina Carr παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό με το έργο της «Μάρμαρο», στον ξεχωριστό χώρο του Ξενοδοχείου Μπάγκειον και αποτελεί μία από τις τελευταίες θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο ελληνοβρετανός σκηνοθέτης Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης, μετά την περσινή επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (“Βέντλα – Το Ξύπνημα της Άνοιξης» του Frank Wedekind) αναλαμβάνει να παρουσιάσει το έργο “Μάρμαρο”, σε μετάφραση της Εμμανουέλας Κοντογιώργου.

Μέσα στον φαινομενικά εγκαταλελειμμένο χώρο του ξενοδοχείου Μπάγκειον, με τους σπασμένους τοίχους, τους σοβάδες που ξεφλουδίζουν και τον κατεστραμμένο καθρέφτη, οι ζωές δύο σύγχρονων ζευγαριών θα αποκαλύψουν τα μυστικά τους, τις κρυφές τους σκέψεις, τα όνειρά και τις σκοτεινές τους φαντασιώσεις.

Οι ηθοποιοί Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Εμμανουέλα Κοντογιώργου, Γιώργος Ξούλος και Στέλιος Παυλόπουλος, μέσα από τους ρόλους τους, ξεκινούν άλλη μία φυσιολογική μέρα ρουτίνας, που όμως αυτή την φορά, ένα συμβάν θα αλλάξει τα πάντα.

Όπως και ο χώρος του ξενοδοχείου, έτσι και οι ζωές των χαρακτήρων βρίσκονται υπό κατάρρευση, χωρίς να έχουν καταλάβει την πραγματική αιτία.

Τελικά μπορεί ένα όνειρο να αφυπνίσει έναν άνθρωπο;

Μετάφραση: Εμμανουέλα Κοντογιώργου
Σκηνοθεσία: Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαίρη Άσπρου
Μουσική: Ιωάννης Βουδούρης
Φωτισμοί: Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης
Σκηνικά: Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης
Κοστούμια: Ευαγγελία Κρητικοπούλου
Κινησιολογία: Joanne David
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρίνα Σημαντηράκη & Αγγελική Ανδρίτσου

Ερμηνεύουν: Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Εμμανουέλα Κοντογιώργου, Γιώργος Ξούλος, Στέλιος Παυλόπουλος

Πρεμιέρα: 7 Νοεμβρίου 2019 – για 8 παραστάσεις
Παραστάσεις: Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.30
Διάρκεια: 60’
Πληροφορίες/επικοινωνία στην σελίδα της παράστασης:
www.facebook.com/marmaromarinacarr

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6982886132 (Εμμανουέλα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
viva.gr